Zdraví, Životní styl

Rozhovor s Marikou, iniciátorkou 30ti denní výzvy

O hubnoucí kampani pod názvem 30ti denní výzva jsme již psali v našem článku, který měl rekordní počet přečtení v historii našeho webu. Před časem jsem slíbil rozhovor s Marikou Janečkovou, která založila internetové cvičení 30ti denní výzva, které se stalo během několika dnů hitem českého internetu a nyní má na svém facebookovém profilu přes 66 tisíc fanoušků. S Marikou jsme rozhovor dělali uprostřed natáčení dalšího videa 30ti denní výzvy ještě před tím, než se vydá 30ti denní výzva k moři. Mimochodem to je šance přesně pro vás, protože ještě 16 a 17 září se můžete přihlásit, je zde pár posledních volných místeček. Více na profilu 30ti denní výzvy.

David: O 30 denní výzvě jsme již slyšeli. Je to aktuální hit číslo jedna, který hýbe českým internetem Jaká je reakce účastníků 30 ti denní výzvy po delší době?
Marika: Ahoj Davide, předně chci moc poděkovat za předešlý článek a za tento rozhovor.

Marika a 30ti denní výzva v akciTak samozřejmě jako u každého cvičení i 30ti denní výzva se trošku procedila a zůstali jen ti nejsilnější jedinci, ale spoustu nových a nových nadšenců se neustále přidává a hlavně, známe to všichni, nejvíce chceme hubnout do plavek a po klasickém obžerství po vánocích, takže na toto období se zase těším a zřejmě budu muset nabírat posily a to především pro pány.

David: Co 30ti denní výzva plánuje nyní?
Marika: Tak jak už jsem prozradila v předešlé otázce, chystáme se zaútočit více na chlapy, právě plánuji rozjet spolupráci s mým lektorem z fitness kurzu. Je to senzační a krásnej chlap, tancuje, jede fitko a učí začínající trenéry. Tak mi držte palce ať ho uplatím :-).

David: Jsou již viditelné výsledky u účastníků výzvy?
Marika: Tak zrovinka včera jsme dělali proměnu a focení vítězkám soutěže „BŘÍŠKO“
…aaa páááni!!! No na to se budete muset podívat sami, protože ty změny jsou vážně až k neuvěření.

David: Ohlasy jsou na 30ti denní výzvu převážně pozitivní. Co se nelíbí těm negativním?
Marika: Hehe no to je jednoduché, přeci to, že by museli zvednout zadeček z gauče a začít něco dělat, takže budou hledat neustále důvody jak to nejde a né jak by to šlo.

David: Jak moc jde dobře skloubit tato aktivita s osobním životem?
Marika: Tak přiznám se, že teď už velice těžko, protože mě 30ti denní výzva pohltila a nestíhám moc pracovat, ale naštěstí nás na webu můžou lidi i podpořit a občas to dělaj, tak aspoň na provoz webu zatím je.

David: Můžeme se těšit na novou zahraniční dovolenou s 30ti denní výzvou?
Marika: Jooo tak na tohle ti odpovím až se vrátíme z té první, uvidíme jak to nadchne mě a hlavně Vás a dle toho se zařídíme dál, ale věřím že to bude los perfektos a příští rok zas vyrazíme.

Tým 30ti denní výzvy po natáčení video spotu s pozvánkou k nové akci, která je zatím velkým překvapenímDavid: Jako novopečená trenérka budeš kromě 30ti denní výzvy trénovat i individuálně, resp. uvidíme tě v nějakém fit centru?
Marika: Uvažuji o tom, ale spíše vymýšlím ucelený hodně intenzivní a individuální program. Tak že bych věnovala všechnu energii jen třeba 5-ti lidem měsíčně a o ně se fakt starala, aby výsledky byly zaručeny.

David: Co bys vzkázala čtenářkám našeho serveru, které chtějí zhubnout?
Marika: No nebudou to žádná kouzelná slůvka, on téměř každý ví co má dělat, ale to nakopnutí a podporu si myslím, že najdeš právě u nás. Takže naskoč do 30ti denní výzvy a nech se vést :-)…ale hlavně!!! Začni hned teď, né až zítra!

David: A poslední otázka: Kde čerpáš neustále pozitivní energii a sílu?
Marika: Já jsem se rozhodla si svůj život užít a né prožít, takže prostě dělám co mě baví, nemohla bych dělat např.práci, kterou bych nesnášela.
Spoustu lidí si myslí, že to není možné, ale tady hraje velkou roli víra, prostě představit si svět jako jedno obrovské nákupní centrum
a ty jdi a vyber si co chceš, na co máš chuť. Člověk si může vybrat co chce dělat a kým chce být, ale je důležité být vděčný, pokorný a oplácet vše hezké čeho se mu dostává. Když se začneš smát na lidi, tak oni se na tebe taky budou smát a to je tak obrovská síla a energie, že to musíte zkusit…POJĎME SE SMÁT a budeme mládnout.

Na závěr chci strašně poděkovat svojí mamince, která je má skalní fanynka, poctivě cvičí a mě neustále motivuje. Také celému svému týmu, že mi věří a podporují, bez nich by to bylo špatně, nebyla by tam ta správná hloubka. Všem čtenářům, kteří si tento článek přečetli až do konce a všem fandům co tvoří 30ti denní výzvu.
Mám Vás ráda. Díky

David: Moc děkuji za chvíli času pro tento rozhovor v Tvém nabitém programu. Moc Ti fandím a i naše čtenářky ze serveru stylzeny.cz. Jen tak dále 🙂

Mohlo by zaujmout...