Sport

Pořiďte si nové lyže ještě před začátkem nové sezóny 2015/2016

Období zimních dovolených se neodkladně blíží. Ještě před začátkem nadcházející sezóny byste měli zkontrolovat stav vašich lyží. Pakliže dosluhují, je nejvyšší čas investovat do nových modelů. Můžete ušetřit nemalé finanční prostředky, aniž byste snižovali ze svých nároků, neboť internetový obchod BikerParkMost.cz zahájil výprodej lyží. Produktové portfolio zahrnuje kvalitní lyže Atomic, lyže Blizzard, lyže Vökl a další významné značky. V následujících řádcích vám představíme tři prototypy dámských lyží, které jsou momentálně ve výprodeji.

Internetový obchod láká na slevy pohybující se v řádech několika desítek procent. Výjimkou nejsou ani padesátiprocentní slevy. Komfort, požitek a bezpečnost – všechny tyto tři požadavky následující lyže splňují. Vybrali jsme lyže, které jsou v téměř stejné cenové kategorii.

Dámské lyže Atomic Cloud eight

Pokud trávíte dlouhé hodiny na svahu, potom jsou pro vás určené dámské lyže Atomic Cloud eight. Kombinují nejmodernější technologie, které slibují jednoduché ovládání. Na lyžích si užijete plynulé lyžování, aniž byste ztrácela energii. Lyže Atomic se vyznačují perfektní přilnavostí. Jsou přizpůsobené tak, aby bylo tělo v přirozeném postoji, což je při jakémkoliv sportu žádoucí. Tyto lyže jsou po 30% slevě k dostání za 6 993 Kč.

Dámské lyže Rossignol Attraxion III Echo

Milovnice agresivnější jízdy by měly sáhnout po lyžích Rossignol Attraxion III Echo, které spadají do střední třídy. Vyznačují se elegantním designem, nízkou hmotností a perfektní stabilitou. Cena po 40% slevě se vyšplhala na 7 795 Kč, nicméně za kvalitu se platí.

Dámské lyže Dynastar EXCLUSIVE FLUID

Univerzální volbou pro náruživé sportovkyně jsou lyže Dynastar řady EXCLUSIVE. Špičkou v této sérii je model Dynastar EXCLUSIVE FLUID, jehož vlastností ocení sportovní lyžařky. Na lyžích se nemusíte obávat krátkých a středních oblouků ve vysoké rychlosti. Pokud ráda experimentujete, můžete na lyžích vyrazit také mimo sjezdovku. Lyže jsou v internetovém obchodu za poloviční cenu, a to konkrétně za 6 495 Kč.

Mohlo by zaujmout...